09/07/2010

Ai Tak Suka Kaler Pink.

(Sila baca dalam nada gedik)

1. Link kepada orang yang bagi award ni
Cik Yaya

2. Nyatakan sebab musabab anda minat kaler PINK :
Ai tak suka kaler PINK! Full stop.


3. Sejak bila suka kaler PINK :
Tak pernah suka. Gile terasa cam geli-geli blonde kalau aku pakai pink. Mak tak suka uols. Tak rela nyah. Awww.

4. Nyatakan 5 barang yang anda paling sayang yang kaler nya PINK :
None. Except my baju tunang. Packaging baby powder Johnson&Johnson boleh kira ke? Oh dan packaging Carefree panty liners jugak. Aci? Eh, no?

See, told ya that I don't like pink.


5. Snap gambar anda dengan salah satu barang kaler PINK :



Sila abai pose tak rela tunangku itu. Damn it! HAHA

(Sapa boleh teka ni dekat mana? Kalau betul ai kasi hadiah percutian ke tempat tersebut. Belanja tanggung sendiri. Waka waka eh eh)


6. Tag 5 kawan anda yang minat kaler PINK :
Sape-sape yang template blog kaler pink. Lepas tu ade tulisan glitter-glitter tu. Ye, kamu. Dah jangan nak cover-cover lepas tu buang pulak.

Xora, Aim, Sarah (BridalSupernova), Sarah (sarahsayangjiman), Reena, Qistin.

Sapa-sapa nak tag diri sendiri pun boleh. Karang sentap plak aku tak tulis nama kat sini. Biasa dia nak sentap-sentap tak tentu pasal.

14 comments:

reena said...

Haha!

Aidonlaikpingtu!

cik yaya said...

aipp..sentap jgn tak sentap..haha

Cik Belle said...

moose, mana ni? cantek la! hoho

Nurulhuda|Adlie said...

haha, yg penting baju tunang pink, ko suka kan, ko nak sembunyi2 pulak, haha..

aku tauuu.. tipu je..

puan rocker said...

hahaha. baru nak tukar blog template. :D

The Spasmodic Scribbler said...

Looking at your picture, I so want to start travelling again! I miss UK, I miss Europe =(

*sighs*

Eh, I ade gossip. Pasal your favourite photographer. Hehhh.

sara said...

benci sungguh aih ngn pink..pink i likeeee!


*terharu ko tag aku pasal pink pink ni..

Moose said...

reena:
ai dont like pink too tapi terpaksa-rela buat tag ni!

cik yaya:
sentap! mantap! ape aku merepek ni labu...

cik belle:
haaa..rahsia! eh takde la. ni masa dekat venice. piazza ape ntah nama dia. lupa plak

Moose said...

huda:
baju tunang aku suka bukan sebab kaler pink. aku suka sebab the simplicity of that baju. hihi

aim:
haipp. tukar template boleh tapi jangan lupa buat tag.

TSS:
i miss Europe and Germany so much too! i miss traveling actually. sigh.

gossip? *mata bersinar2* haha. fave photographer i banyak, mana satu ni? email pls! haha or better yet add my at YM.

sara:
terharu tak terharu. jangan lupa buat. haha. aku tak suka pink sebab aku rasa pink tak kena dengan character aku. tu je..

ElyaElmo said...

aikk? tak sukeee pinkkk...gelii yee cik??ha3

The Spasmodic Scribbler said...

Eh, ko punye YM ID ape? Same dengan email eh? Hehehe.

Ala, gossip about the photog yg both you and your fiance like tu..hihihi.

Moose said...

elyaelmo;
ye tak suka pink. geli teramat.

TSS:
yezza! sama cam email!

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

its piazza st marco dollie :D
very cute n lovely pic u got there...sweet ok! ;)

Moose said...

verde:
i pun tak ingat nama tempat ni apa, tapi piazza something2 dekat venice tu.. haha. dah lupa sebab it was back in 2007. eh ke 2006? tengok, dah lupa