02/08/2012

H&M Items For Sale *Sticky Post*

I have few brand new items from H&M available for sale. 
Items will be posted mid July.
Please add RM6 (Peninsular M'sia) & RM8 (Sabah/Sarawak) for postage
Quantity for each item is 1 unless stated otherwise

Any inquiries or to place order please email to snowyqueeny@yahoo.com


Code: HM001
Size: EU 34/XS
Price: RM 55


Code: HM005
Size: 9-12 M
Price: RM 30


Code: HM008
Size: 4-6 M
Price: RM 35

Code: HM010
Size: Free size
Price: RM 12

Code: HM012
Size: 2-4 M
Price: RM 30

Code: HM013
Size: 4-6 M
Price: RM 35


Code: HM015
Size: 4-6 M
Price: RM 50
Code: HM016
Size: 4-6 M
Price: RM 50

13 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

woott2, mama mus dah jual brg2 oslo dah :)
harap maaf, saiz baju tidak sesuai utk aku, kalau tak, aku dah beli sb cantek!
handbag lagi kalau ade, plis :)

LisaLisut said...

wah moose dh jadi businesswoman skrg haha. item no.1 is temptingggggggg(think think)

LisaLisut said...

eh tgk balik. size XS. alahh cannot fit.sigh

Cik Atun Banyak Nama said...

dulu tak suka masuk H&M sebab selalu ramai org. T_T bila dah balik rasa rugi pulak tak memborong. eh off topic pulak.

berkenan sangat dengan bib HM010. kalau nak beli bila kena bayar ye?

Moose said...

lisa:
#2 ada saiz 36 or S but the cutting of the baju is quite big slightly kembang kat bawah cam tunic.

atun:
if you're interested, can email me & i'll reply with bank details.

Cieri said...

nak y hello kitty tu..tapi xtau gender baby lagi uhuk uhuk

Moose said...

cieri:
cepat scan, nanti dah tau senang. hihi

DalilaMian said...

hi dear..i dah emel u last thursday tp belom dpt reply lg..im interested untk no 3

Moose said...

Can u send me another? I'm afraid your email landed into spam and i might have deleted it. Thanks

DalilaMian said...

hi dear..

dah resend to snowyqueeny@yahoo.com

DalilaMian said...

hi dear..i dh made payment..nnti cek ur email k...:)

hazlynda kushairi said...

moose, utk 3yo ade?

East said...

Hi moose, dah email u regarding item HM014
Thanks