14/10/2009

Of Our Favourite Answer And Gayboy

Among our favourite answer whenever we're bombarded with THAT million dollar question aka soalan cepu(k) emas:-

Q: Bila korang nak kahwin?

A: Bulan 12

Q: Hah? tahun ni? ke tahun depan?

A: Bulan 12 je, tahun tak tau bila. Harharhar.


I so want to go and visit H this weekend in Malacca but if I go, I have to eat nothing but plain water for the rest of the week. Dalam erti kata lain, miskin papa kedana sudah! Wagaga.


Gaji oh gaji kenapa masuk awal sangat bulan lepas?

Macam mana aku tak masuk awal, raya punya pasal!

*******************

Kawan (gay): Babe, temankanlah aku Sabtu ni pergi open house. Kat hotel tu. Hotel Datuk K. Silap-silap ko boleh jumpa Siti (Nurhaliza).

Aku: Ish, tanakla jumpa Siti. Ape kelas.

Kawan (gay): Ok, tanak jumpa Siti sudah. Temankanlah aku. Teman aku usha gayboy handsome. Ramai nanti babe.

Aku: Ko best la dapat usha gayboy handsome but then what's left for me to usha??


Motip ajak kawan perempuan teman usha gayboy?

7 comments:

d i y a n a said...

aku pun miskin bulan ni dan bulan depan. kena caj lebeh kat credit card aku laa pulak dah.


p.s: Room at Court 6 @ RM 210 to rent! Interested? Email me at snowyqueeny@yahoo.com---> aku nak sewa bleh?

Moose said...

Aku yang takdak credit card ni pun miskin tahap papa kedana, kalau ada taktau la miskin tahap mana lagi. Nak sewa bilik? Boleh-boleh. Sila-sila.

d i y a n a said...

court 6 tu kat mana? Maaf lah kalau aku buta-jalan-KL

Moose said...

court 6 tu kat USJ 8, Subang Jaya. Not in KL

d i y a n a said...

jauhjauhjauhjauhjauh

hehehhe.

Moose said...

depends on kerja kat mana la..sekarang ni semua jalan pun pakai highway

d i y a n a said...

oh no. takmo kot. aku buta jalan. but aku tgh try pohon tukar suami aku