14/11/2009

Moose Alone

As I'm typing this at a Kopitiam, my boyfriend is probably having the bestest time of his life, doing water rafting with his schoolmates in Sungai Kampar. And I was left alone here in Subang. Haish.

Well, not actually his fault la since I chickened out after the tragedy that had befallen in the river. Takut seh. I value my life. Saya belum kahwin lagi. Ngeee.

So being left behind with no boyfriend on Saturday, what did I do? The tough goes to gym! Haha. Gila obessed dengan gym and workout aku sekarang ni. Bf is giving me 1 month till I get over this whole gym thing-y. Dia cakap aku ni hangat-hangat taik ayam atau dalam bahasa inggeris-nya, hot hot chicken shit. I'll prove you wrong my dear. Though my arms are way from being Madonna's I can feel the muscle slowly building up. Gituh! Perasan la sangat kan. Workout tak sampai seminggu pun lagi. Tummy area belum menampakkan hasil lagi. I missed the bodypump,BLT (bum,legs and tum) and pilates class aritu. According to the trainer and my cousin who study sport science, Pilates, bridging and crunches are the core exercises to strengthen your core muscles i.e. stomach and back.

Core muscle strong=flat stomach=wallah,terasa diri sangat hot

Ngeee. Belum apa-apa dah niat nak riak. Ishh, bermusabah sebentar.

Just now, I work out for about an hour, 15 min at the sauna. Lepas tu makan/lepak di kopitiam sambil makan toast with butter and kaya. Mana mau kurus macam ni?? Takpe, I have one last free session with Shauki at 8pm today.Hopefully can burn off the calories.


==Workout for today==

20 min - threadmill
15min - cycling
45 reps on leg press
30 reps on chest press
30 reps on back press
25 crunches
bridging - oh terlupa buat
30 lunges w/o dumbell - dumbell ringan takde

15 min sauna - detox

5 comments:

reena said...

Madonna's arms scary la.

d i y a n a said...

siap ada terlupa buat. hahahha. I like the sauna. hehehe. paling lama aku pernah masuk is 20 minutes.

Moose said...

reena: memang scary pun and hard to achieve tapi takpe, aim high. ngeh ngeh. dapat lengan macam cameron diaz pun dah cukup.

diyana: rasa macam nak pengsan kalau duduk sauna tu lama2.keluar sauna pening2 lalat kejap,sebab body hilang air.

d i y a n a said...

ooo itu membuatkan aku memberi maksud yang mana aku ni banyak isi. sebab tu boleh duduk lama-lama. huhuhu. Ada one time tuu aku dah kurus (chewahhh time tuu baru 60kg) dah pening2 lalat mcm hang kalau duduk 10 minit pun.

Moose said...

boleh jadi jugak,masa tu first time aku masuk sauna,so macam tak biasa.sekarang ni takde pening2 lalat la.and peluh pun tak sebanyak masa first time.maybe dah terlebih detox kot?haha