16/06/2010

Update: 4 Months

Wow, how time flies. Today marks the 4th months of our engagement and yet I have not post up pictures of it. Yang dulu-dulu tak kira sebab tu ala-ala teaser sajork. Adalah 6-8 keping je kan aku letak.

Dah 4 bulan. Still nak kena post gambar tunang ke? Lagi 6 bulan korang nak kena tengok gambar kahwin pulak.

Macam malas je...


Update with pictures:

Menyambut ketibaan rombongan. That is mommy dearest uols with future-MIL in blue baju kurung.
Yang 2 orang dekat background tu mom's sister and my eldest cousin. Sempat lagi tu posing.

First time my sister saw this particular picture, I'd swear that she was ROTFL. She said I was control ayu. Kurang asam!
Hey, tak payah nak control ayu sebab dah memang sedia ayu ok. Matilah statement perasan.


Tersenyum riang. Aceh. Nasib baik kulit nampak flawless walaupun mekap sendiri.
Syabas tutorial YouTube

Main kahwin-kahwin. Wassup with me and that smug smile?




See? Smug face lagi.

Parents.


Ok, sudah-sudah. Penat nak pilih satu-satu gambar ni. Nak tunggu blogger ni upload photos, ya Allah lamanya.

Ok, nak pergi celebrate H's birthday! Daaaa....

17 comments:

NahWaL said...

nak tengok b aju unaisah ? kalau nak, post gamba tunang dulu. aceh. sistem barter gitu

cik yaya said...

haha.nawal saiko.aku nak tgk gambau dua2.aci tak?teehee

upload je moose.jgn mengada

reena said...

Selagi blom kahwin, sila tepek yeee!

Elly Anaille said...

haha. kedekut ye kau. baik tunjuk kalau nak selamat. wakaka!

puan rocker said...

moose! upload je. semua nak tgk gmbr u bertunang. :)

sk said...

nak tgk gambar! nak tgk gambar! =)

Nurulhuda|Adlie said...

yay! dah upload, moose sangat bersopan santun (belakang tatau la, haha) nawal agakla saiko nya, hehe..

ok congrats dah 4 bulan.. ehem ehem..

Moose said...

all:
haaaa..tu dah letak dah tu

huda:
bersopan santunlah sangat kan. haha

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

ala babe, kau upload la semua. kedekut ek. chesh!

nawal, moose pon buat baju kat unaisah ke? Ya Allah, aku nii dah tertinggal bape hari ke belakang? gile kuno baru nak tanye.

reena said...

Ayunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Pink karer lagi.

Haha.

sumpit said...

hahahahha, yr sister is sooo right, i was about to say the same thing tooo, ayu nyeeeeeeeeeee!... but from yr writing, u dont sound so ayu :p hehehehe

but i guess that malu-malu kucing is normal kot. my sister was saying tht it was so obvious that i was control ayu too time nak sarung cincin, mana taknya, first time jumpa my bf's mom. segan weh.

btw, you guys look like Geschwister la.... panjanggggg jodoh :D

The Spasmodic Scribbler said...

Damn girl, you look so tall! Boleh tak nak pinjam ketinggian sikit? Hahahahah. So pinkish and somehow I feel it's so unlike you. Well based on your writing la. Hahahah!

Moose said...

lynda:
belum kompem buat dekat unaisah lagi. nak tengok design and price dulu.

reena:
hahaha. ayu ke? omg, i so hate pink! ni pun sebab my then-bf refuse to wear his blue baju melayu. dia nak pakai jugak baju melayu salmon pink dia tu!

sumpit
aku sangatlah tak ayu ok! haha. dalam gambar tu more like control supaya tak terkejut beruk sebab tengok ramainyeeeee rombongan! haha. tanakla sieht wie eine Geschwister aus. incest tu! haha

TSS:
boleh pinjam, so that i can wear 4" heels without my fiance complaining. hihi. i can't tell you how much i dislike pink but end up wearing pink on my engagement day. i think i am the only b2b yang hate pink kot. pink is so not my colour.

girlfriday said...

tunang encemmmmm :)))

Moose said...

girlfriday:
macam tu handsome ke??? laaarrriiikkkssss

sumpit said...

pink is also not favorite color la babe, but i just knowwww that kena pakai gak somewhere somehow... cam takleh avoid jek

Moose said...

sumpit:
itula pasal! when my fiance cakap he wanted to wear his pink salmon baju melayu, aku macam,

tanakkkk!! sebab to match i have to wear pink!!