06/05/2010

OMG!

For my wedding shoes, I prefer something that I can use over and over again, so any white, pointy-pointy bridal looking shoes are not the one for me.

And also, since both of our reception pun ade that hint of gray, so to save the cost of having 2 different shoes, I decided to just have one and that the colour for shoes will be gray! I love gray since gray is my favourite colour.

I'd much prefer an open toe or peep toe over covered. And sling-back over pump.

Lepas tu Google baik punya...

OMG! Merembes tengok kasut-kasut ni!!


Christian Louboutin



Both are Valentino

When I look at the shoe on the right tu, tetiba rasa nak berkokok. Motip ko rasa nak berkokok?
Feeling ayam sangat khen??


Giuseppe Zanotti

Yang ni feeling Moroccan princess sangat lepas tu!

Kot kalau suruh orang kedai Gavy tu buat ala-ala cam gambar dekat atas tu boleh ke? But not 4-inch la. I'll be freaking tall then. Conscious akak tinggi-tinggi sangat ni!

Nak!

9 comments:

ZARA said...

Christian Louboutin always been my fav. I think ada banyak orang jual yang fake about RM100-200.

rasanya lah. dah lama tak beli kasut :(

Squarecut Ring said...

waahhhh~~~~~~~~~~~~
drooling drooling...
sangat gorgeous. ^_^

cik yaya said...

gavy tu basically buat plain shoes.dia punya kerongsang/diamond tu ada 2 design je..so kalo ko nk add up kerongsang sdri, ko kena beli dlu the bg kt diorg soh lekatkan..

or else kalo ko nk kasut ayam tu ko kena bg diorg bulu ayam lah.HAHA

NahWaL said...

HAHA. abeh la tahun ni kedai terbaik jatuh kepada gavy. harus semua pergi sana. destinasi hornymoon terbaik jatuh kepada krabi. b2b terbaik jatuh kepada moose. HAHA. aku dalam list pon takda. aceh. apa ni

motep berkokok cam ayam? haha. tadi aku baru jumpe satu kasut macam bling2 tu, yang pumps tu, t aku kasi link. rm60 jah. haha

sarahsayangjiman said...

drool gila laaa tgk yang last heels tuh...

yang bulu ayam tu pon cantek gak..tapi kain nak kena senteng la kot eh baru orang nampak bulu2 tu.hehehe..

Moose said...

zara:
i pun suka louboutin! sebab design2 die can understated chic gitu. errr. fake? takpelah. i'd rather buy no name brand than fake. :)

squarecut:
kan? gorgeous kan??

yaya:
yaya, omg. haha. klakar bwk bulu ayam pegi kedai gavy! kalau aku tanak kerongsang2 tu tapi nak bling2 cam louboutin tu boleh ke?

Moose said...

nahwal:
ko nak masuk dalam list ke? list b2b bermata arab cantik cam beruang? haha.

designer terbaik unaisah, qudyn, RR. semua b2b pun nak buat kat diorang noks. sib baik NH charge mahal. kalau tak NH pun jadi designer terbaik. HA HA HA. jap lagi lagenda masuk list oi. aku nak jumpa oscar tu sabtu ni.

nak link kasut bling! (eh rhyme plak)

sarah:
kot sapa allergic dekat bulu tu abes la, tak salam pengantin! hahaha

reena said...

Love the Louboutin & Zanotti! Tapi kalau dia platform lagi love, love love!

Yang bulu2 tu apakah? Haha! Macam dancer show apa ntah..Heh.

Nurulhuda|Adlie said...

habis la asyraf, mimpi ngeri dia tahun ni, hahaha, next time aku jumpa dia takde kekwat2 dah...

nawal, aku pun rasa, kedai terbaik mmg gavy.. hahahaha